MENÜMENÜ

HAKKIMIZDA

Horizon kömür , Afrika ve Rusya’dan ithal ettiği kömürleri, kalite ve güvenilirlik ilkelerine dayanarak Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırmaktadır. 

 

Sektörde lider olan markaların yüksek kalorili kömürlerini uygun fiyat ve güvenilir hizmet kalitesiyle sizlere sunan firmamız, kısa zamanda sektördeki saygın ve kalıcı yerini almıştır. Hizmet hayatı boyunca ısınma ihtiyaçlarınıza anında cevap verebilen Horizon kömür, elde etmiş olduğu tecrübesiyle Rusya’nın ve Afrika’nın en elit madenlerinden ithal ettiği kömürleri, siz değerli müşterilerine sunmakta ve ilk günkü heyecanla faaliyetlerine devam etmektedir.

 

Fiyat ve kalitenin yanında kullanım kolaylığını da gözeten Horizon kömür, kurulduğu ilk andan itibaren müşterilerine değer vermesi yanında, zoru başarma azmiyle kısa sürede zirveyi yakalamış ve ilkelerinden asla taviz vermemiştir.

 

Sürekli müşteri memnuniyeti, zamanında ürün teslimi, kalite, ve güven  ilkeleriyle çalışan Horizon Kömür, göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve desteğinizle, bugün olduğu gibi gelecekte de size hizmet vermeye, ısı kaynağınız olmaya devam edecektir.